Bemutatkozás - Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 


A Dr. Sipos Ferenc parkerdő otthon immár 11 éve nyújt szociális szolgáltatást nyugdíjasok részére Szentes és környékén. Hitvallásunk a megnyitás óta mit sem változott: személyre szabott, biztonságos, méltósággal teli időskort biztosítani minden kedves lakónk számára. Céljaink megvalósításához egyre több szakember csatlakozott hozzánk (pl. háziorvosok, reumatológusok, pszichiáterek, szociális munkások, gyógytornászok, stb.), biztos szakmai hátterét nyújtva ezzel a dinamikusan fejlodő otthonnak. Hosszú távú céljainkat a folyamatosan változó politikai és gazdasági környezetben is kiegyensúlyozott gazdálkodásunkra építjük.

Az otthonban többek között biztosítjuk:
- a széleskörű autonómiát és privát szférát független lakrészekben,
- a tisztességes, élethosszig tartó ápolást - gondozást,
- jogszabályoknak megfelelő körben ingyenes alapgyógyszer és -gyógyászati segédeszköz ellátást saját, vagy külső szakorvos javaslata alapján.
- napi minimum háromszori étkezést, széles diétás választékkal (pl.: epés-, cukros diéta)
- szabadidő hasznos eltöltését tapasztalt programszervezőink segítségével.


Felvételi eljárás rendje Idősotthoni Ellátás esetén


2008. január 1-től a jogyszabályi változások szerint az idősotthoni ellátás csak a meghatározott gondozási szükséglet fennállása esetén nyújtható. A gondozási szükségletet az önellátási képesség hiánya alapozza meg. Így vizsgálandó az egészségi állapot, az ápolásra való rászorultság és az önkiszolgálási képesség.

A személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő vagy törvényes képviselője kérelmére történik, melyet követően az Intézményvezető kezdeményezi a gondozási szükséglet vizsgálatát.

Tudjuk, hogy ez a honlap nem ad választ minden kérdésére. Amennyiben szeretne bovebb felvilágosítást kapni otthonainkról, az ellátás igénybevételéről, a bekerülés feltételeiről, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.



  A jelentkezési lap letölthető pdf formátumban!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz